ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:
5 Λεπτά
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:
15 Λεπτά
Υλικά
- 5 κουταλιές της σούπας βούτυρο μαλακό και
- 4 φέτες ψωμί της επιλογής μας
- 2 φέτες τυρί τσένταρ
Οδηγίες
- Αλείψτε περίπου 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο στη μία πλευρά κάθε φέτας ψωμιού.
- Γυρίστε τις φέτες με την μεριά του βούτυρου να κοιτάζει προς τα κάτω
- Καλύψτε από πάνω κάθε φέτα ψωμιού με περίπου ½ φέτα cheddar.
- Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά και ρίχνετε 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο.
- Όταν το βούτυρο λιώσει, προσθέτετε δύο φέτες ψωμιού με το βούτυρο προς τα κάτω.
- Τηγανίζετε μέχρι να ροδίσει και το τυρί να αρχίζει να λιώνει, (2 λεπτά περίπου).
- Ύστερα, αναποδογυρίζετε το ένα κομμάτι ψωμιού και το βάζετε πάνω από το άλλο και συνεχίζετε να τηγανίζετε για 30 δευτερόλεπτα.
- Επαναλάβετε για το δεύτερο σάντουιτς,( σκουπίστε το τηγάνι και καθαρίστε εάν είναι απαραίτητο)
Πηγή: Best Grilled Cheese