ΠΑΝΤΣ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ
ΠΑΝΤΣ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ – Υλικά :
- Μεγάλα κομμάτια φλούδα από λεμόνι, πορτοκάλι και γκρέϊπφρουτ, καλά καθαρισμένα.
- 1 λίτρο χυμό πορτοκάλι
- 1 λίτρο χυμό γκρέϊπφρουτ
- Χυμός ενός λεμονιού
- 1 κουταλιά γρεναδίνη
- Μπόλικα παγάκια
ΠΑΝΤΣ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ – Εκτέλεση :
- Ανακατεύετε τους χυμούς των φρούτων.
- Ρίχνετε τις φλούδες των εσπεριδοειδών στο μείγμα των χυμών και τις αφήνετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 5-6 ώρες.
- Όταν βγάλετε το χυμό απ’ το ψυγείο, προσθέστε τη γρεναδίνη.
- Σερβίρετε σ’ ένα μεγάλο μπολ για παντς στο οποίο έχετε βάλει τον πάγο.