Δείτε εδώ περισσότερες συνταγές για γλυκά
Τρουφάκια-Υλικά
- 450 γρ. τρούφα
- 50 γρ. κακάο
- 200 γρ. βούτυρο
- 1 ποτήρι ζάχαρη
- 2 αβγά
- 1 φλ. καφέ κονιάκ
- 330 γρ. Μπισκότα βουτύρου
- 150 γρ. καρύδια
Τρουφάκια-Εκτέλεση
- Αφήνουμε το βούτυρο να λιώσει έξω από το ψυγείο και προσθέτουμε τα αβγά.
- Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε:
- τη ζάχαρη,
- το κακάο,
- το κονιάκ,
- τα καρύδια (τριμμένα) και
- τα μπισκότα (επίσης τριμμένα).
- Τα ανακατεύουμε όλα μαζί να γίνουν μια ομοιόμορφη μάζα και μετέπειτα τα πλάθουμε και τα βουτάμε στην τρούφα.
- Τα βάζουμε στο ψυγείο για 12 ώρες